Tel.: +36 30 57-63-669 / E-mail: info@rezpalinkafozo.hu,  Reklamáció: panasz.gtsolar@gmail.com
Tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy 05.20-án pénteken üzletünk 9-12h között tart nyitva!
Szombaton zavartalanul 8-12h között várjuk Önöket!

Cégünkről


 A tulajdonos Gácsi Tamás céljai között szerepelt az Ő általa ma már mester szinten űzött hobbijának a pálinkafőzésnek a megismertetése, illetve a megújuló energiák felhasználása, az energiaellátás korszerűsítése. A célok megvalósításaként, 2011-ben, megalapította a GT Solar Kft. mely a kezdetekben egy kisbolttal és egy webáruházzal rendelkezett. A sikeres üzletvezetés, minőségi termékek és a vásárlók elégedettségének eredményeként, hamarosan a piac egyik meghatározó szereplőjévé vált a házi pálinkafőzők értékesítésében. A kezdetek óta több mint 25000 online vásárlónk volt, és számuk évről évre gyarapszik. Az igények kielégítésének érdekében, megnyílt egy másik webáruházunk is, mely az egyre nagyobb napelemes-rendszer igényt hivatott kiszolgálni. 2018-ban az üzlet átköltözött egy nagyobb tágasabb helyre.

A GT Solar Kft. idén 2022-ben ünnepli 11 éves évfordulóját. Jelenleg az új vásárlók mellett, egy visszatérő vendégkörrel rendelkező üzlet és két webáruház bizonyítja sikerét a kereskedelmi piacon. A rezpalinkafozo.hu a lepárló berendezések mellett minden kellék elérhető a házi pálinkafőzéshez, illetve a házi sör készítés rajongóit is kitudjuk szolgálni. Az értékesítés mellett szakmai segítséget is tudunk nyújtani vásárlóinknak mind a cefrézés, pálinkafőzés, mind pedig a sörfőzésben.

A gtsolar.hu kínálatában megtalál kerti solar zuhanyzókat, napelemes - rendszerek kivitelezését a lakossági igényektől egészen az ipari méretekig.  Büszkén hirdetjük, hogy a keleti régió egyik legdinamikusabban növekvő kivitelező cége vagyunk. Fronius és SolarEdge szakszervizként vállaljuk garanciális és garancia időn túli javításokat. 
Munkáinkat nagy szakértelemmel végezzük, külön odafigyelve minden apró részletre.


Miért érdemes nálunk vásárolni?

  • Már 11 éve ezzel foglalkozunk
  • Állandó szakértői segítséget nyújtunk
  • Fizikailag is létező bolt vagyunk, valós nagy kínálattal, nem csak egy webáruház virtuális készlettel 2db laptoppal
  • A csomagot a lehető leghamarabb feladjuk, hiszen ebből élünk
  • Megnéznéd a terméket a vásárlás előtt, előzetes egyeztetés nélkül is megteheted


Ha pálinkafőzőt szeretne vagy a villanyszámlája megszüntetésén gondolkozik, akkor térjen be hozzánk! 
Címünk: 4551 Nyíregyháza-Oros Vásárosnaményi út 35.


Bemutató legelső oldalunkat, melyek napelemekkel és kerti zuhanyzókkal, valamint épületvillamos tervezéssel foglalkozik itt érhetik el.