Tel.: +36 30 57-63-669 / E-mail: info[kukac]rezpalinkafozo.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Pálinkafőző keverős 100L gömbcsapos

Cikkszám: 012
Kiszerelés: db
Súly: 0 Kg
Ajándékok:
  • mérőhenger
  • szeszfokoló
  • beépített hőmérő a kupolába, hűtőbe
  • ingyenes házhoz szállítás

373 990 Ft
Nettó: 294 480 Ft +áfa
Betöltés...

 db
Rövid ismertető:
Válassza rendelésénél a személyes átvételt és mi egyedi kedvezménnyel lepjük meg. Az ajánlatunkról bővebb információt a rendelést követően e-mailben adunk!

Termékismertető

Pálinkafőző leeresztő csappal 100 L-es.

 


Leeresztő csonkkal, csappal ellátott, beépített réz keverős pálinkafőző. A pálinkafőző használata könnyen elsajátítható a cégünk által biztosított részletes útmutató segítségével.
A vörös rézből készült pálinkafőzőkkel kiváló minőségű pálinkát lehet készíteni.  A kupolát a páracsővel, a páracsövet a hűtővíz tartállyal hollanderes kötések kötik össze.
Az általunk forgalmazott pálinkafőző készülékekkel két lépcsőben kell főzni. A készülék kizárólag háztartásban, háztartási célra használható.

 A pálinkafőző készülék kiválasztásához segítséget tudunk nyújtani a "Milyen pálinkafőzőt válasszak?" menü alatt.

Nem fog leégni a cefre a leeresztő csőben?

A pálinkafőző leeresztő csöve úgy van kialakítva, hogy nem tudja közvetlenül a láng érni, így nem ég bele a cefre. A cső nagy átmérőjű  80-90 mm így a keverés nélkül is cirkuláció lép fel. Többszörösen kipróbált változat, még a legkeményebb birs cefre sem ég meg a leeresztő csőben, sem a főzőüstben. A nagy ipari pálinkafőzőkben is előszeretettel alkalmazzák a leeresztő csapos ürítést, és probléma mentesen működik. Mi az ipari változat kicsinyített másolatát kínáljuk, így biztos lehet benne, hogy problémamentesen tud majd pálinkát főzni.

Mivel tudom fűteni a pálinkafőzőt?

 


A fűtés gázzal és fával is lehetséges.

Mit kapok a dobozban?

 Komplett pálinkafőzőt, ami tartalmazza a főzőüstöt, kupolát, páracsövet és a hűtőt. Valamint mellékeljük a teljes használati útmutatót, amely segítségével megtanulhat pálinkát főzni.

Milyen segítséget kapok?

 


Ha a leírásunkban olyat találsz amit nem értesz, csak fel kell hívnod a megadott telefonszámot és főzőmesterünk válaszol kérdésedre.

Kapcsolódó vagy hasonló termékek

16 990 Ft
13 378 Ft +áfa
990 Ft
780 Ft +áfa
3 990 Ft
3 142 Ft +áfa
1 490 Ft
1 173 Ft +áfa