Tel.: +36 30 57-63-669 / E-mail: info[kukac]rezpalinkafozo.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Pálinkafőző üstházzal 100L keverő nélkül

Cikkszám: 100l üstházzal
Kiszerelés: db
Súly: 0 Kg
234 990 Ft   214 900 Ft
185 031 Ft +áfa 169 213 Ft +áfa
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Gyártás alatt!!! Várható beérkezés Február!

Termékismertető


Billenthető üstházas keverő nélküli pálinkafőző, amely alkalmas kiváló minőségi pálinkák készítésére. 
A pálinkafőző berendezés használata technikája könnyen elsajátítható a pálinkafőzőhöz adott részletes útmutató segítségével. De nem csak a  pálinkafőző használatának technikáját tanulhatja meg, hanem a cefrézés technikáját is, hiszen ez egy nagyon meghatározó pont a minőségi párlat készítésben. A pálinkafőző víztömítéses kötésekkel rendelkezik, és a pálinkafőzőhöz tartozó hűtőn átfolyós rendszerű.
Ez egy rendkívül sok oldalú pálinkafőző, mely kiválóan alkalmas többféle lepárlási, és pálinka készítési célra. A leégés gátlásról a réz leégésgátló rács gondoskodik így nem ég le a cefre a pálinkafőző üstben.  A pálinkafőző 1,2-1,5mm-es réz lemezből készül.
A pálinkafőző üst kupolája víz szigetelésű ami nagyon jó szigetelést biztosít. Ha a pálinkafőző kupolája megsérül vagy deformálódik, még akkor is stabilan képes tömíteni.
A pálinkafőzőhöz járó hűtő 330L-es, és a pálinkafőző fűthető fával vagy gázzal is.

Milyen ajándékokat kapok a pálinkafőzőhöz?
  • Beépített hőmérő
  • Ingyenes kiszállítás
  • Réz leégésgátló rácsMiért kell a pálinkafőzőnek rézből készülnie? 
Azért készítik a pálinkafőző készülékeket rézből, mert a réz segíti az aromaanyagok párolgását a cefréből, méreganyagokat köt meg a főzés során. Valamint fontos szerepet játszanak be a réz ionok a pálinka érlelés folyamatában. 
Ha a pálinkafőző nem rézből készül akkor sajnos sosem fogunk igazán tiszta minőségi házi pálinkát készíteni.
A  pálinkafőző berendezésből áramló gőz egy viszonylag szűk nyíláson érkezik a kupolába, itt a gőz hirtelen kitágul és veszít a hőmérsékletéből, az alacsonyabb forráspontú összetevők itt visszafolynak az üstbe, a kupola felület nagy így a tisztító hatás még jobban érvényesül a hagymakupolás pálinkafőző készülékben.Elakadt a pálinkafőzésbe?Ha bármilyen kérdése lenne a házi pálinka készítésével kapcsolatban, vagy a pálinkafőző használatával akkor, kérem lépjen velünk kapcsolatba. Főzőmesterünk és élelmiszer ipari mérnök kollégánk szívesen válaszol.   Pálinkafőző házhoz szállítással? 

Magyarország területén utánvételes fizetéssel vagy átutalással ingyenes!Mennyi garancia van a pálinkafőzőre?

A fém, vas részekre 2év garanciát vállal a gyártó.
A réz részekre kimagasló 10év garancia van.


Vigyázat, hamisítják!

Keresse az eredeti Destilatori termékeket!

Megjelentek a hasonló kinézetű, de műszakilag gyengébb minőségű termékek. Ne vásároljon olyan kereskedőtől , aki nem tünteti fel cégadatait, valamint nem ad számlát. Vásároljon minőséget 10 év garanciával !
 

Kapcsolódó vagy hasonló termékek

1 290 Ft
1 016 Ft +áfa
1 575 Ft
1 500 Ft +áfa
990 Ft
780 Ft +áfa