Tel.: +36 30 57-63-669 / E-mail: info[kukac]rezpalinkafozo.hu
Akciós
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Pálinkafőző 30l-es

Cikkszám: 30l standard
Kiszerelés: db
Súly: 0 Kg
  • Ajándék hőfokmérő a kupolába!!!
  • Ajándék szeszfokoló!!!
  • Ajándék mérőhenger!!!
104 900 Ft   95 900 Ft
82 598 Ft +áfa 75 512 Ft +áfa
Betöltés...

 db

Termékismertető

Standard kategóriájú pálinkafőző amely alkalmas kiváló minőségi pálinkák készítésére. 

A pálinkafőző használata, technikája könnyen elsajátítható a pálinkafőzőhöz adott részletes útmutató segítségével. De nem csak a  pálinkafő használatának technikáját tanulhatja meg, hanem a cefrézés technikáját is, hiszen ez egy nagyon meghatározó pont a minőségi párlat készítésben. 


Miért kell a pálinkafőző készüléknek rézből készülnie? 


Azért készítik rézből a pálinkafőző készüléket, mert a réz segíti az aromaanyagok párolgását a cefréből, méreganyagokat köt meg a főzés során. Valamint fontos szerepet játszanak be a réz ionok a pálinka érlelés folyamatában. 
Ha a pálinkafőző nem rézből készül akkor sajnos sosem fogunk igazán tiszta minőségi házi pálinkát készíteni.


A gömb formájú pálinkafőző. 

Azért készült a pálinkafőző gömb formára mert, a cerfe vagy alszesz melegítése során az üst alján melegebb folyadék felfelé áramlik, kiszorítva az üst falára a hidegebb, nehezebb folyadékot így az üstben egy szemmel is jól látható cirkuláció, mozgás alakul ki.

A hagymakupolás pálinkafőző. 

A  pálinkafőző berendezésből áramló gőz egy viszonylag szűk nyíláson érkezik a kupolába, itt a gőz hirtelen kitágul és veszít a hőmérsékletéből, az alacsonyabb forráspontú összetevők itt visszafolynak az üstbe, a kupola felület nagy így a tisztító hatás még jobban érvényesül a hagymakupolás pálinkafőző készülékben.


Ha bármilyen kérdése lenne a házi pálinka készítésével kapcsolatban, vagy a pálinkafőző használatával akkor, kérem lépjen velünk kapcsolatba. Főzőmesterünk és élelmiszer ipari mérnök kollégánk szívesen válaszol.  A pálinkafőző megvásárolható beépített hőmérővel is amely megkönnyíti a pálinkafőzés folyamatát.

Kapcsolódó vagy hasonló termékek

9 675 Ft : 8 200 Ft
6 457 Ft +áfa
4 920 Ft
3 874 Ft +áfa
990 Ft
780 Ft +áfa