Tel.: +36 30 57-63-669 / E-mail: info[kukac]rezpalinkafozo.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Pálinkafőző 30l-es

Cikkszám: 30l standard
Kiszerelés: db
Súly: 0 Kg
  • Ajándék hőfokmérő a kupolába!!!
  • Ajándék szeszfokoló!!!
  • Ajándék mérőhenger!!!
99 990 Ft
Nettó: 78 732 Ft +áfa
Betöltés...

 db

Termékismertető

Standard kategóriájú pálinkafőző, amely alkalmas kiváló minőségi pálinkák készítésére. 

A pálinkafőző használata, technikája könnyen elsajátítható a pálinkafőzőhöz adott részletes útmutató segítségével. De nem csak a  pálinkafő használatának technikáját tanulhatja meg, hanem a cefrézés technikáját is, hiszen ez egy nagyon meghatározó pont a minőségi párlat készítésben. 


Miért kell a pálinkafőző készüléknek rézből készülnie? 


Azért készítik rézből a pálinkafőző készüléket, mert a réz segíti az aromaanyagok párolgását a cefréből, méreganyagokat köt meg a főzés során. Valamint fontos szerepet játszanak be a réz ionok a pálinka érlelés folyamatában. 
Ha a pálinkafőző nem rézből készül, akkor sajnos sosem fogunk igazán tiszta, minőségi házi pálinkát készíteni.


A gömb formájú pálinkafőző. Azért készült a pálinkafőző gömb formára mert, a cerfe, vagy alszesz melegítése során az üst alján melegebb folyadék felfelé áramlik, kiszorítva az üst falára a hidegebb, nehezebb folyadékot, így az üstben egy szemmel is jól látható cirkuláció, mozgás alakul ki.

A hagymakupolás pálinkafőző. 

A  pálinkafőző berendezésből áramló gőz egy viszonylag szűk nyíláson érkezik a kupolába, itt a gőz hirtelen kitágul és veszít a hőmérsékletéből, az alacsonyabb forráspontú összetevők itt visszafolynak az üstbe, a kupola felület nagy, így a tisztító hatás még jobban érvényesül a hagymakupolás pálinkafőző készülékben.


Ha bármilyen kérdése lenne a házi pálinka készítésével kapcsolatban, vagy a pálinkafőző használatával, akkor kérem lépjen velünk kapcsolatba. Főzőmesterünk és élelmiszer ipari mérnök kollégánk szívesen válaszol.  A pálinkafőző megvásárolható beépített hőmérővel is, amely megkönnyíti a pálinkafőzés folyamatát.

Kapcsolódó vagy hasonló termékek

3 db raktáron
9 690 Ft
7 630 Ft +áfa
1 490 Ft
1 173 Ft +áfa
990 Ft
780 Ft +áfa
790 Ft
622 Ft +áfa