Tel.: +36 30 57-63-669 / E-mail: info[kukac]rezpalinkafozo.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Pálinkafőző 60 L üstházzal keverő nélkül

Cikkszám: 60l üsthazzal
Kiszerelés: db
Súly: 0 Kg
Készlet:
205 900 Ft
Nettó: 162 126 Ft +áfa

Termékismertető

Billenthető üstházas keverő nélküli pálinkafőző, amely alkalmas kiváló minőségi pálinkák készítésére. 

A pálinkafőző berendezés használata technikája könnyen elsajátítható a pálinkafőzőhöz adott részletes útmutató segítségével. De nem csak a  pálinkafőző használatának technikáját tanulhatja meg, hanem a cefrézés technikáját is, hiszen ez egy nagyon meghatározó pont a minőségi párlat készítésben. A pálinkafőző víztömítéses kötésekkel rendelkezik, és a pálinkafőzőhöz tartozó hűtő átfolyós rendszerű.
Ez egy rendkívül sok oldalú pálinkafőző, mely kiválóan alkalmas többféle lepárlási és pálinka készítési célra. A leégés gátlásról a réz leégésgátló rács gondoskodik, így nem ég le a cefre a pálinkafőző üstben.  A pálinkafőző 1,2-1,5 mm-es réz lemezből készül.
A pálinkafőző üst kupolája víz szigetelésű, ami nagyon jó szigetelést biztosít, a páracső két vége viszont már kúpos hollanderekkel van ellátva! Ha a pálinkafőző kupolája megsérül, vagy deformálódik, még akkor is stabilan képes tömíteni.
A pálinkafőzőhöz járó hűtő 330 L-es, a pálinkafőző fűthető fával vagy gázzal is.Milyen ajándékokat kapok a pálinkafőzőhöz?
  • Beépített hőmérő 
  • Ingyenes kiszállítás
  • Réz leégésgátló rácsElakadt a pálinkafőzésbe?

Ha bármilyen kérdése lenne a házi pálinka készítésével kapcsolatban, vagy a pálinkafőző használatával akkor, kérem lépjen velünk kapcsolatba. Főzőmesterünk és élelmiszer ipari mérnök kollégánk szívesen válaszol.   

Pálinkafőző házhoz szállítással? 

Magyarország területén utánvételes fizetéssel vagy átutalással ingyenes!


Mennyi garancia van a pálinkafőzőre?

A fém, vas részekre 2 év garanciát vállal a gyártó.
A réz részekre kimagasló 10 év garancia van.


Vigyázat, hamisítják!

Keresse az eredeti Destilatori termékeket!

Megjelentek a hasonló kinézetű, de műszakilag gyengébb minőségű termékek. Ne vásároljon olyan kereskedőtől , aki nem tünteti fel cégadatait, valamint nem ad számlát. Vásároljon minőséget 10 év garanciával !
 

Kapcsolódó vagy hasonló termékek

1 390 Ft
1 094 Ft +áfa
1 190 Ft
937 Ft +áfa
790 Ft
622 Ft +áfa