Tel.: +36 30 57-63-669 / E-mail: info[kukac]rezpalinkafozo.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Pálinkafőző üstházzal 80L keverő nélkül

Cikkszám: 80l üstházzal
Kiszerelés: db
Súly: 0 Kg
229 000 Ft   206 900 Ft
180 315 Ft +áfa 162 913 Ft +áfa
Betöltés...

 db

Termékismertető


Billenthető üstházas keverő nélküli pálinkafőző, amely alkalmas kiváló minőségi pálinkák készítésére. 
A pálinkafőző berendezés használata technikája könnyen elsajátítható a pálinkafőzőhöz adott részletes útmutató segítségével. De nem csak a  pálinkafőző használatának technikáját tanulhatja meg, hanem a cefrézés technikáját is, hiszen ez egy nagyon meghatározó pont a minőségi párlat készítésben. A pálinkafőző víztömítéses kötésekkel rendelkezik, és a pálinkafőzőhöz tartozó hűtőn átfolyós rendszerű.
Ez egy rendkívül sok oldalú pálinkafőző, mely kiválóan alkalmas többféle lepárlási, és pálinka készítési célra. A leégés gátlásról a réz leégésgátló rács gondoskodik így nem ég le a cefre a pálinkafőző üstben.  A pálinkafőző 1,2-1,5mm-es réz lemezből készül.
A pálinkafőző üst kupolája víz szigetelésű ami nagyon jó szigetelést biztosít. Ha a pálinkafőző kupolája megsérül vagy deformálódik, még akkor is stabilan képes tömíteni.
A pálinkafőzőhöz járó hűtő 330L-es, és a pálinkafőző fűthető fával vagy gázzal is.

A leégés gátló rács segítségével bátran főzhetjük, szőlő vagy akár törköly cefrénket nem fog leégni. Egy jól pépesített,elkészített cefre még egy kezdő számára is gond nélkül lefőzhető a leégésgátló rács segítségével.

Milyen ajándékokat kapok a pálinkafőzőhöz?
  • Beépített hőmérő 
  • Ingyenes kiszállítás 
  • Réz leégésgátló rács

Elakadt a pálinkafőzésbe?Ha bármilyen kérdése lenne a házi pálinka készítésével kapcsolatban, vagy a pálinkafőző használatával akkor, kérem lépjen velünk kapcsolatba. Főzőmesterünk és élelmiszer ipari mérnök kollégánk szívesen válaszol.   Pálinkafőző házhoz szállítással? 

Magyarország területén utánvételes fizetéssel vagy átutalással ingyenes!Mennyi garancia van a pálinkafőzőre?

A fém, vas részekre 2év garanciát vállal a gyártó.
A réz részekre kimagasló 10év garancia van.


Vigyázat, hamisítják!

Keresse az eredeti Destilatori termékeket!

Megjelentek a hasonló kinézetű, de műszakilag gyengébb minőségű termékek. Ne vásároljon olyan kereskedőtől , aki nem tünteti fel cégadatait, valamint nem ad számlát. Vásároljon minőséget 10 év garanciával !
 

Kapcsolódó vagy hasonló termékek

2 590 Ft
2 039 Ft +áfa
13 900 Ft
10 945 Ft +áfa