Tel.: +36 30 57-63-669 / E-mail: info[kukac]rezpalinkafozo.hu
Akciós
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Pálinkafőző Delux 100L

Cikkszám: delux 100L
Kiszerelés: db
Súly: 0 Kg
350 000 Ft   290 000 Ft
275 591 Ft +áfa 228 346 Ft +áfa
Betöltés...

 db

Termékismertető

Delux pálinkafőző, finomító lencsével. A pálinkafőző berendezés használata technikája könnyen elsajátítható a pálinkafőzőhöz adott részletes útmutató segítségével. De nem csak a  pálinkafőző használatának technikáját tanulhatja meg, hanem a cefrézés technikáját is, hiszen ez egy nagyon meghatározó pont a minőségi párlat készítésben. A pálinkafőző kupolája víztömítéses, a páracső hollanderekkel csatlakoztatható a kupolához és a hűtővíz tartályhoz. A pálinkafőzőhöz tartozó hűtő átfolyós rendszerű 60L-es.
Ez egy rendkívül sok oldalú pálinkafőző, mely kiválóan alkalmas többféle lepárlási, és pálinka készítési célra. A leégés gátlásról a réz leégésgátló rács gondoskodik így nem ég le a cefre a pálinkafőző üstjében. A pálinkafőző 1,5mm-es réz lemezből készül.
Ha a pálinkafőző kupolája megsérül vagy deformálódik, még akkor is stabilan képes tömíteni.
a pálinkafőző fűthető fával vagy gázzal is. A pálinkafőző készülékhez tartozik egy állvány is, ami megkönnyíti a fűtőtest elhelyezését. A még jobb aromaanyagok kihozatala érdekében rendelkezik egy finomító lencsével.

Finomító lencse: A cefre kifőzésénél már tisztább és aroma dúsabb párlatot kapunk, de ettől még a pálinkafőző kisüsti, tehát a kapott párlatot át kell finomítani. A lencse belsejében spirál alakban  gőzterelő lemez található, ez segíti a felszálló gőzök a tányér felső felületéhez való terelését. A finomító lencsét is  hűtenünk kell.
A leégés gátló rács segítségével bátran főzhetjük, szőlő vagy akár törköly cefrénket nem fog leégni. Egy jól pépesített,elkészített cefre még egy kezdő számára is gond nélkül lefőzhető a leégésgátló rács segítségével.

A készülék egyszerűen dupla falú készülékké alakítható, csak egy hengeres palástot kell hozzá készítetni.

Milyen ajándékokat kapok a pálinkafőzőhöz?
  • Beépített hőmérő
  • Szeszfokoló, mérőhenger
  • Ingyenes kiszállítás 
  • Réz leégésgátló rács
  • Állvány

Elakadt a pálinkafőzésbe?Ha bármilyen kérdése lenne a házi pálinka készítésével kapcsolatban, vagy a pálinkafőző használatával akkor, kérem lépjen velünk kapcsolatba. Főzőmesterünk és élelmiszer ipari mérnök kollégánk szívesen válaszol.   Pálinkafőző házhoz szállítással? 

Magyarország területén utánvételes fizetéssel vagy átutalással ingyenes!Mennyi garancia van a pálinkafőzőre?

24 hónap