Tel.: +36 30 57-63-669 / E-mail: info[kukac]rezpalinkafozo.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Pálinkafőző 5l

Cikkszám: 5L
Kiszerelés: db
Súly: 4 Kg
  • Ajándék beépített hőfokmérő a kupolába!!! 
39 990 Ft
Nettó: 31 488 Ft +áfa
Betöltés...

 db

Termékismertető

A pálinkafőző, amely alkalmas kiváló minőségi pálinkák készítésére. A pálinkafőző használata könnyen elsajátítható a pálinkafőző készülékhez cégünk által biztosított részletes útmutató segítségével. 
A pálinkafőző hollandis kötésekkel rendelkezik, és a hozzá tartozó hűtő egy csöves rendszerű.

Milyen pálinkát tudok főzni vele? 


A pálinkafőző teljesen vörösrézből készül, a hagyma kupolának köszönhetően pedig tiszta aromaanyagokban gazdag pálinkát készíthetünk vele.

Nem fog leégni a cefre?


A pálinkafőző ugyan szimpla fallal készül, de ha odafigyelünk a cefrénk állagára, semmilyen leégéssel sem lesz problémánk, ezért törekedjünk minden cefrézésnél a gyümölcs darálására.
A gömb főzőüstnek előnye, hogy a cerfe, vagy alszesz melegítése során az üst alján melegebb folyadék felfelé áramlik, kiszorítva az üst falára a hidegebb, nehezebb folyadékot, így az üstben egy szemmel is jól látható cirkuláció, mozgás alakul ki.

Mivel tudom fűteni a pálinkafőzőt?


A fűtés gázzal és villany rezsóval is megoldható, de akár bent gáztűzhelyen is lehetséges.


Mit kapok a dobozban?


Komplett pálinkafőzőt, ami tartalmazza a főzőüstöt, hagymakupolát, páracsövet és a hűtőt. Valamint mellékeljük a teljes használati útmutatót, amely segítségével megtanulhat pálinkát főzni.

Milyen segítséget kapok?

Ha a leírásunkban olyat találsz amit nem értesz, csak fel kell hívnod a megadott telefonszámot és főzőmesterünk válaszol kérdésedre.

Kapcsolódó vagy hasonló termékek