Tel.: +36 30 57-63-669 / E-mail: info[kukac]rezpalinkafozo.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Réz keverős pálinkafőző 80L

Cikkszám: kev80inox
Kiszerelés: db
Súly: 0 Kg
Ajándék:
  • szeszfokoló
  • mérőhenger
259 900 Ft
Nettó: 204 646 Ft +áfa
Betöltés...

 db

Termékismertető

Billenthető réz keverős 80L-es pálinkafőző melyet INOX hűtővel szállítunk 


A pálinkafőző berendezés használata technikája könnyen elsajátítható a pálinkafőzőhöz adott részletes útmutató segítségével. De nem csak a  pálinkafőző használatának technikáját tanulhatja meg, hanem a cefrézés technikáját is, hiszen ez egy nagyon meghatározó pont a minőségi párlat készítésben. A pálinkafőző víztömítéses kötésekkel rendelkezik, és a pálinkafőzőhöz tartozó hűtőn átfolyós rendszerű.
Ez egy rendkívül sok oldalú pálinkafőző, mely kiválóan alkalmas többféle lepárlási, és pálinka készítési célra. A leégés gátlásról a réz keverőlapátok gondoskodnak így nem ég le a cefre a pálinkafőző üstben.  A pálinkafőző 1,2-1,5mm-es réz lemezből készül.
A pálinkafőző üst kupolája víz szigetelésű ami nagyon jó szigetelést biztosít. Ha a pálinkafőző kupolája megsérül vagy deformálódik, még akkor is stabilan képes tömíteni.

A pálinkafőzőhöz járó hűtő 330L-es rozsdamentes időtálló anyagból készül. A főzőüst fűtéséről fával vagy gázzal is gondoskodhatunk.

Milyen ajándékokat kapok a pálinkafőzőhöz?

  • Beépített hőmérő
  • Ingyenes kiszállítás
  • Mérőhenger
  • Szeszfokoló

Mit kell érteni a 80L-es űrtartalom alatt?

A pálinkafőző főzőüstje 60L folyadék befogadására képes, azonban ez gyakorlati szempontból nem minden esetben önthető tele. Például cefréből nem szabad a teljes kapacitást beleönteni mert a cefre felhabzik, ebben az esetben 70-80%-ig öntsük az üstöt, vagy használjunk habzásgátlót. Ha viszont már finomítunk akkor nyugodtan tele lehet önteni a főzőüstöt mert az alszesz nem habzik, így bátran dolgozhatunk teljes kapacitással.

Miért kell a pálinkafőzőnek rézből készülnie? 


Azért készítik a pálinkafőző készülékeket rézből, mert a réz segíti az aromaanyagok párolgását a cefréből, méreganyagokat köt meg a főzés során. Valamint fontos szerepet játszanak be a réz ionok a pálinka érlelés folyamatában. 
Ha a pálinkafőző nem rézből készül akkor sajnos sosem fogunk igazán tiszta minőségi házi pálinkát készíteni.
A  pálinkafőző berendezésből áramló gőz egy viszonylag szűk nyíláson érkezik a kupolába, itt a gőz hirtelen kitágul és veszít a hőmérsékletéből, az alacsonyabb forráspontú összetevők itt visszafolynak az üstbe, a kupola felület nagy így a tisztító hatás még jobban érvényesül a hagymakupolás pálinkafőző készülékben.


Elakadt a pálinkafőzésbe?


Ha bármilyen kérdése lenne a házi pálinka készítésével kapcsolatban, vagy a pálinkafőző használatával akkor, kérem lépjen velünk kapcsolatba. Főzőmesterünk és élelmiszer ipari mérnök kollégánk szívesen válaszol.   

Pálinkafőző házhoz szállítással? 

Magyarország területén utánvételes fizetéssel vagy átutalással ingyenes!

Mennyi garancia van a pálinkafőzőre?

A fém, vas részekre 2év garanciát vállalunk.
A réz részekre pedig kimagasló 10év garancia van.

Vigyázat, hamisítják!

Keresse az eredeti Destilatori termékeket!

Megjelentek a hasonló kinézetű, de műszakilag gyengébb minőségű termékek. Ne vásároljon olyan kereskedőtől , aki nem tünteti fel cégadatait, valamint nem ad számlát. Vásároljon minőséget 10 év garanciával !

Kapcsolódó vagy hasonló termékek

990 Ft
780 Ft +áfa
9 260 Ft
7 291 Ft +áfa
1 100 Ft
866 Ft +áfa
1 290 Ft
1 016 Ft +áfa