Tel.: +36 30 57-63-669 / E-mail: info[kukac]rezpalinkafozo.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Réz Keverős pálinkafőző 34l

Cikkszám: kever 34
Kiszerelés: db
Súly: 0 Kg
Ajándékok:
  • mérőhenger
  • szeszfokoló
  • beépített hőmérő a kupolába, hűtőbe
  • díjmentes kiszállítás
114 900 Ft
Nettó: 90 472 Ft +áfa
Betöltés...

 db

Termékismertető

A csomag tartalma:

  • Ingyenes házhoz szállítás
  • Beépített hőmérő a kupolába, hűtőbe
  • Komplett pálinkafőző
  • Szeszfokoló
  • Mérőhenger
  • Teljes leírás a pálinkafőzés technikájáról

Üstházas, réz keverős pálinkafőző, amely alkalmas kiváló minőségi pálinkák készítésére. 

A pálinkafőző berendezés használata technikája könnyen elsajátítható a pálinkafőzőhöz adott részletes útmutató segítségével. De nem csak a  pálinkafőző használatának technikáját tanulhatja meg, hanem a cefrézés technikáját is, hiszen ez egy nagyon meghatározó pont a minőségi párlat készítésben. A pálinkafőző hollandis kötésekkel rendelkezik, melyhez gumi tömítés nem kell, mert a hollander kúpos kialakítású és a pálinkafőzőhöz tartozó hűtő átfolyós rendszerű.

Ez egy rendkívül sok oldalú pálinkafőző, amely kiválóan alkalmas többféle lepárlási és pálinka készítési célra. A leégés gátlásról a beépített réz keverő lapát gondoskodik, így nem ég le a cefre a pálinkafőző üstben.  A pálinkafőző 1,2-1,5 mm-es réz lemezből készül.
A pálinkafőző üst kupolája víz szigetelésű, ami nagyon jó szigetelést biztosít. Ha a pálinkafőző kupolája megsérül, vagy deformálódik, még akkor is stabilan képes tömíteni.

A pálinkafőző fűtéséről egy gáz zsámollyal lehet gondoskodni, amelyet igény szerint tudunk biztosítani kompletten. A főzőüst fűtése fával nem megoldható, kifejezetten tilos fa tüzeléssel használni.

Komplett készüléket szállítunk, amely tartalmazza a fém üstházat a réz főzőüstöt, a kupolát, páracsövet és a hűtőt mely 40 L-es térfogatú.

Miért kell a pálinkafőzőnek rézből készülnie? 

Azért készítik a pálinkafőző készülékeket rézből, mert a réz segíti az aromaanyagok párolgását a cefréből, méreganyagokat köt meg a főzés során. Valamint fontos szerepet játszanak be a réz ionok a pálinka érlelés folyamatában. Ha a pálinkafőző nem rézből készül, akkor sajnos sosem fogunk igazán tiszta, minőségi házi pálinkát készíteni.

Mennyi garanciát kapok a pálinkafőzőre?

A fém, vas részekre 2 év garancia van.

A réz részekre kimagasló 10 év garancia van.

Vigyázat, hamisítják!

Keresse az eredeti Destilatori termékeket!

Megjelentek a hasonló kinézetű, de műszakilag gyengébb minőségű termékek. Ne vásároljon olyan kereskedőtől , aki nem tünteti fel cégadatait, valamint nem ad számlát. Vásároljon minőséget 10 év garanciával !

Kapcsolódó vagy hasonló termékek

4 920 Ft
3 874 Ft +áfa
790 Ft
622 Ft +áfa
1 890 Ft
1 488 Ft +áfa