Tel.: +36 30 57-63-669 / E-mail: info[kukac]rezpalinkafozo.hu
Akciós
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Réz Keverős pálinkafőző 34l

Cikkszám: kever 34
Kiszerelés: db
Súly: 0 Kg
Ajándékok:
  • mérőhenger
  • szeszfokoló
  • beépített hőmérő
109 990 Ft   103 900 Ft
86 606 Ft +áfa 81 811 Ft +áfa
Betöltés...

 db

Termékismertető

A csomag tartalma:

  • Ingyenes házhoz szállítás
  • Beépített hőmérő
  • Komplett pálinkafőző
  • Szeszfokoló
  • Mérőhenger
  • Teljes leírás a pálinkafőzés technikájáról


Üstházas, réz keverős pálinkafőző amely alkalmas kiváló minőségi pálinkák készítésére. 

A pálinkafőző berendezés használata technikája könnyen elsajátítható a pálinkafőzőhöz adott részletes útmutató segítségével. De nem csak a  pálinkafőző használatának technikáját tanulhatja meg, hanem a cefrézés technikáját is, hiszen ez egy nagyon meghatározó pont a minőségi párlat készítésben. A pálinkafőző hollandis kötésekkel rendelkezik,melyhez gumi tömítés nem kell, mert a hollander kúpos kialakítású és a pálinkafőzőhöz tartozó hűtő átfolyós rendszerű.

Ez egy rendkívül sok oldalú pálinkafőző, mely kiválóan alkalmas többféle lepárlási, és pálinka készítési célra. A leégés gátlásról a beépített réz keverő lapát gondoskodik így nem ég le a cefre a pálinkafőző üstben.  A pálinkafőző 1,2-1,5mm-es réz lemezből készül.
A pálinkafőző üst kupolája víz szigetelésű ami nagyon jó szigetelést biztosít. Ha a pálinkafőző kupolája megsérül vagy deformálódik, még akkor is stabilan képes tömíteni.

A pálinkafőző fűtéséről egy gáz zsámollyal lehet gondoskodni, amelyet igény szerint tudunk biztosítani kompletten. A főzőüst fűtése fával nem megoldható, kifejezetten tilos fa tüzeléssel használni.

Komplett készüléket szállítunk amely tartalmazza a fém üstházat a réz főzőüstöt, a kupolát, páracsövet és a hűtőt mely 40L-es térfogatú.

Miért kell a pálinkafőzőnek rézből készülnie? 


Azért készítik a pálinkafőző készülékeket rézből, mert a réz segíti az aromaanyagok párolgását a cefréből, méreganyagokat köt meg a főzés során. Valamint fontos szerepet játszanak be a réz ionok a pálinka érlelés folyamatában. Ha a pálinkafőző nem rézből készül akkor sajnos sosem fogunk igazán tiszta minőségi házi pálinkát készíteni.


Mennyi garanciát kapok a pálinkafőzőre?

A fém, vas részekre 2év garanciát van.

A réz részekre kimagasló 10év garancia van.

Vigyázat, hamisítják!

Keresse az eredeti Destilatori termékeket!

Megjelentek a hasonló kinézetű, de műszakilag gyengébb minőségű termékek. Ne vásároljon olyan kereskedőtől , aki nem tünteti fel cégadatait, valamint nem ad számlát. Vásároljon minőséget 10 év garanciával !

Kapcsolódó vagy hasonló termékek

1 575 Ft
1 500 Ft +áfa
12 990 Ft
10 228 Ft +áfa
13 990 Ft
11 016 Ft +áfa
Új
3 000 Ft
2 362 Ft +áfa