Tel.: +36 30 57-63-669 / E-mail: info[kukac]rezpalinkafozo.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Réz keverős pálinkafőző 60 L

Cikkszám: kever 60
Kiszerelés: db
Súly: 0 Kg
229 990 Ft
Nettó: 181 094 Ft +áfa
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Előrendelhető!

Termékismertető

Billenthető üstházas, beépített réz keverős pálinkafőző, amely alkalmas kiváló minőségi pálinkák készítésére. 


A pálinkafőző berendezés használata technikája könnyen elsajátítható a pálinkafőzőhöz adott részletes útmutató segítségével. De nem csak a  pálinkafőző használatának technikáját tanulhatja meg, hanem a cefrézés technikáját is, hiszen ez egy nagyon meghatározó pont a minőségi párlat készítésben. A pálinkafőző víztömítéses kötésekkel rendelkezik, és a pálinkafőzőhöz tartozó hűtő átfolyós rendszerű.
Ez egy rendkívül sok oldalú pálinkafőző, mely kiválóan alkalmas többféle lepárlási, és pálinka készítési célra. A leégés gátlásról a beépített réz keverő lapát gondoskodik így nem ég le a cefre a pálinkafőző üstben.  A pálinkafőző 1,2-1,5 mm-es réz lemezből készül.
A pálinkafőző üst kupolája víz szigetelésű ami nagyon jó szigetelést biztosít, a páracső két vége viszont már kúpos hollanderekkel van ellátva! Ha a pálinkafőző kupolája megsérül, vagy deformálódik, még akkor is stabilan képes tömíteni.

A pálinkafőzőhöz járó hűtő 330 L-es, a pálinkafőző fűthető fával vagy gázzal is.Milyen ajándékokat kapok a pálinkafőzőhöz?

  • Beépített hőmérő a kupolába, hűtőbe
  • Ingyenes kiszállítás

Miért kell a pálinkafőzőnek rézből készülnie? 

 

Azért készítik a pálinkafőző készülékeket rézből, mert a réz segíti az aromaanyagok párolgását a cefréből, méreganyagokat köt meg a főzés során. Valamint fontos szerepet játszanak be a réz ionok a pálinka érlelés folyamatában. 
Ha a pálinkafőző nem rézből készül akkor sajnos sosem fogunk igazán tiszta minőségi házi pálinkát készíteni.
A  pálinkafőző berendezésből áramló gőz egy viszonylag szűk nyíláson érkezik a kupolába, itt a gőz hirtelen kitágul és veszít a hőmérsékletéből, az alacsonyabb forráspontú összetevők visszafolynak az üstbe. A kupola felület nagy így a tisztító hatás még jobban érvényesül a hagymakupolás pálinkafőző készülékben.

 


Elakadt a pálinkafőzésbe?


Ha bármilyen kérdése lenne a házi pálinka készítésével kapcsolatban, vagy a pálinkafőző használatával akkor, kérem lépjen velünk kapcsolatba. Főzőmesterünk és élelmiszer ipari mérnök kollégánk szívesen válaszol.   

Pálinkafőző házhoz szállítással? 

Magyarország területén utánvételes fizetéssel vagy átutalással ingyenes!

Mennyi garancia van a pálinkafőzőre?

A fém, vas részekre 2 év garanciát vállal a gyártó.
A réz részekre kimagasló 10 év garancia van.

Vigyázat, hamisítják!

Keresse az eredeti Destilatori termékeket!

Megjelentek a hasonló kinézetű, de műszakilag gyengébb minőségű termékek. Ne vásároljon olyan kereskedőtől , aki nem tünteti fel cégadatait, valamint nem ad számlát. Vásároljon minőséget 10 év garanciával !

Kapcsolódó vagy hasonló termékek

3 db raktáron
3 490 Ft
2 748 Ft +áfa
320 Ft
252 Ft +áfa
310 Ft
244 Ft +áfa
1 090 Ft
858 Ft +áfa