... ...
Tel.: +36 30 57-63-669 / E-mail: info[kukac]rezpalinkafozo.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Pálinkafőző Aromatornyos 30L

Cikkszám: 007
Kiszerelés: db
Súly: 7.9 Kg
Készlet: 1 db raktáron
143 990 Ft
Nettó: 113 378 Ft +áfa
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Pálinkafőző vásárlása esetén, bejelentési kötelezettsége van a helyi Önkormányzatnál, ahol szükséges a számla bemutatása is. Ezen okok miatt megkérnénk kedves vásárlóinkat, hogy a főző berendezés vásárlásánál a számlázási nevet és címet ezek tudatában adják meg. A számlázási név és cím, megegyezzen a későbbi használat során a főző helyéül szolgáló címmel.

Termékismertető


Aromatornyos készülékek: Ezek a készülékek keverő nélküliek.

A pálinkafőző használata könnyen elsajátítható a cégünk által biztosított részletes útmutató segítségével.
A vörös rézből készült pálinkafőzőkkel kiváló minőségű pálinkát lehet készíteni.  A kupolát a páracsővel, a páracsövet a hűtővíz tartállyal hollanderes kötések kötik össze.
Az általunk forgalmazott pálinkafőző készülékekkel két lépcsőben kell főzni. A készülék kizárólag háztartásban, háztartási célra használható.

 A pálinkafőző készülék kiválasztásához segítséget tudunk nyújtani a "Milyen pálinkafőzőt válasszak?" menü alatt.


Nem fog leégni a cefre?A pálinkafőző ugyan szimpla fallal készül, de ha odafigyelünk a cefrénk állagára, semmilyen leégéssel sem lesz problémánk, ezért törekedjünk minden cefrézésnél a gyümölcs darálására.
A gömb főzőüstnek előnye, hogy a cerfe, vagy alszesz melegítése során az üst alján melegebb folyadék felfelé áramlik, kiszorítva az üst falára a hidegebb, nehezebb folyadékot, így az üstben egy szemmel is jól látható cirkuláció, mozgás alakul ki.Mivel tudom fűteni a pálinkafőzőt?A fűtés gázzal és villany rezsóval is megoldható, de akár bent, gáztűzhelyen is lehetséges.

Mit kapok a dobozban?Komplett pálinkafőzőt, ami tartalmazza a főzőüstöt, hagymakupolát, páracsövet és a hűtőt. Valamint mellékeljük a teljes használati útmutatót, amely segítségével megtanulhat pálinkát főzni.

Milyen segítséget kapok?


Ha a leírásunkban olyat találsz amit nem értesz, csak fel kell hívnod a megadott telefonszámot és főzőmesterünk válaszol kérdésedre.


Kapcsolódó vagy hasonló termékek

1 100 Ft
866 Ft +áfa
6 490 Ft
5 110 Ft +áfa
Érdeklődjön
9 500 Ft
7 480 Ft +áfa