... ...
Tel.: +36 30 57-63-669 / E-mail: info[kukac]rezpalinkafozo.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Pálinkafőző Keverős 200L

Cikkszám: 021
Kiszerelés: db
Súly: 0 Kg
Rövid ismertető: A termék aktuális áráról érdeklődjön e-mailben.

Termékismertető

Üstházas, beépített réz keverős pálinkafőző, amely alkalmas kiváló minőségi pálinkák készítésére. 


Elsősorban iparibb felhasználásra van kitalálva a pálinkafőző, Magyarországon magánszemély nem birtokolhat 100 L-es főzőnél nagyobb űrtartalmút. Elsősorban pálinkafőzdéknek, és desztillálási engedéllyel rendelkező cégeknek biztosítjuk.

A pálinkafőző berendezés használata, technikája könnyen elsajátítható a pálinkafőzőhöz adott részletes útmutató segítségével. De nem csak a  pálinkafőző használatának technikáját tanulhatja meg, hanem a cefrézés technikáját is, hiszen ez egy nagyon meghatározó pont a minőségi párlat készítésben. A pálinkafőző víztömítéses kötésekkel rendelkezik, és a pálinkafőzőhöz tartozó hűtő átfolyós rendszerű.
Ez egy rendkívül sok oldalú pálinkafőző, mely kiválóan alkalmas többféle lepárlási, és pálinka készítési célra. A leégés gátlásról a beépített réz keverő lapát gondoskodik, így nem ég le a cefre a pálinkafőző üstben.  A pálinkafőző 1,4-1,8 mm-es réz lemezből készül.
A pálinkafőző üst kupolája víz szigetelésű ami nagyon jó szigetelést biztosít, a páracső két vége viszont már kúpos hollanderekkel van ellátva! Ha a pálinkafőző kupolája megsérül, vagy deformálódik, még akkor is stabilan képes tömíteni.

A pálinkafőzőhöz tartozó hűtő 450 L-es. Plombálás külön felár ellenében megoldható. A képen látható keverőmotor nem tartozéka a pálinkafőzőnek,  felár ellenében rendelhető.

Milyen ajándékokat kapok a pálinkafőzőhöz?

  • Beépített hőmérő

Miért kell a pálinkafőzőnek rézből készülnie? 

Azért készítik a pálinkafőző készülékeket rézből, mert a réz segíti az aromaanyagok párolgását a cefréből, méreganyagokat köt meg a főzés során. Valamint fontos szerepet játszanak be a réz ionok a pálinka érlelés folyamatában. 
Ha a pálinkafőző nem rézből készül, akkor sajnos sosem fogunk igazán tiszta minőségi házi pálinkát készíteni.
A  pálinkafőző berendezésből áramló gőz egy viszonylag szűk nyíláson érkezik a kupolába, itt a gőz hirtelen kitágul és veszít a hőmérsékletéből, az alacsonyabb forráspontú összetevők visszafolynak az üstbe. A kupola felület nagy, így a tisztító hatás még jobban érvényesül a hagymakupolás pálinkafőző készülékben.


Elakadt a pálinkafőzésbe?


Ha bármilyen kérdése lenne a házi pálinka készítésével kapcsolatban, vagy a pálinkafőző használatával akkor, kérem lépjen velünk kapcsolatba. Főzőmesterünk és élelmiszer ipari mérnök kollégánk szívesen válaszol. 

Mennyi garancia van a pálinkafőzőre?

A réz, vas részekre 2 év garanciát vállal a gyártó.


 

Kapcsolódó vagy hasonló termékek

1 290 Ft
1 016 Ft +áfa
1 100 Ft
866 Ft +áfa
1 100 Ft
866 Ft +áfa
1 575 Ft
1 500 Ft +áfa