Tel.: +36 30 57-63-669 / E-mail: info@rezpalinkafozo.hu,  Reklamáció: panasz.gtsolar@gmail.com
Tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy 05.20-án pénteken üzletünk 9-12h között tart nyitva!
Szombaton zavartalanul 8-12h között várjuk Önöket!
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Pálinkafőző Keverős 34L

Cikkszám: 008
Kiszerelés: db
Súly: 1515 Kg
Ajándékok:
  • mérőhenger
  • szeszfokoló
  • beépített hőmérő a kupolába, hűtőbe
  • díjmentes kiszállítás
173 900 Ft
Nettó: 136 929 Ft +áfa
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Pálinkafőző vásárlása esetén, bejelentési kötelezettsége van a helyi Önkormányzatnál, ahol szükséges a számla bemutatása is. Ezen okok miatt megkérnénk kedves vásárlóinkat, hogy a főző berendezés vásárlásánál a számlázási nevet és címet ezek tudatában adják meg. A számlázási név és cím, megegyezzen a későbbi használat során a főző helyéül szolgáló címmel.

Termékismertető

Pálinkafőző keverős 34L 

A pálinkafőző használata könnyen elsajátítható a cégünk által biztosított részletes útmutató segítségével.A vörös rézből készült pálinkafőzőkkel kiváló minőségű pálinkát lehet készíteni.  A kupolát a páracsővel, a páracsövet a hűtővíz tartállyal hollanderes kötések kötik össze.Az általunk forgalmazott pálinkafőző készülékekkel két lépcsőben kell főzni. A készülék kizárólag háztartásban, háztartási célra használható.  
A pálinkafőző készülék kiválasztásához segítséget tudunk nyújtani a"Milyen pálinkafőzőt válasszak?" menü alatt.Mivel tudom fűteni a pálinkafőzőt?

A fűtés megoldható fával vagy gázzal.

Mit kapok a dobozban?

Komplett pálinkafőzőt, ami tartalmazza a főzőüstöt, kupolát, páracsövet és a hűtőt. Valamint mellékeljük a teljes használati útmutatót, amely segítségével megtanulhat pálinkát főzni.

Milyen segítséget kapok?

Ha a leírásunkban olyat találsz amit nem értesz, csak fel kell hívnod a megadott telefonszámot és főzőmesterünk válaszol kérdésedre.
 

Kapcsolódó vagy hasonló termékek

850 Ft
669 Ft +áfa
2 990 Ft
2 354 Ft +áfa