... ...
Tel.: +36 30 57-63-669 / E-mail: info[kukac]rezpalinkafozo.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Pálinkafőző Keverős 60L

Cikkszám: 009
Kiszerelés: db
Súly: 0 Kg
Készlet: Érdeklődjön
Ajándékok:
  • beépített hőmérő a kupolába, hűtőbe
  • szeszfokoló
  • mérőhenger
  • Ingyenesen házhoz szállítás
 
289 990 Ft
Nettó: 228 339 Ft +áfa
Rövid ismertető:
Válassza rendelésénél a személyes átvételt és mi egyedi kedvezménnyel lepjük meg. Az ajánlatunkról bővebb információt a rendelést követően e-mailben adunk!
Pálinkafőző vásárlása esetén, bejelentési kötelezettsége van a helyi Önkormányzatnál, ahol szükséges a számla bemutatása is. Ezen okok miatt megkérnénk kedves vásárlóinkat, hogy a főző berendezés vásárlásánál a számlázási nevet és címet ezek tudatában adják meg. A számlázási név és cím, megegyezzen a későbbi használat során a főző helyéül szolgáló címmel.

Termékismertető

Billenthető üstházas, beépített réz keverős pálinkafőző, amely alkalmas kiváló minőségi pálinkák készítésére. 

A pálinkafőző használata könnyen elsajátítható a cégünk által biztosított részletes útmutató segítségével.
A vörös rézből készült pálinkafőzőkkel kiváló minőségű pálinkát lehet készíteni.  A kupolát a páracsővel, a páracsövet a hűtővíz tartállyal hollanderes kötések kötik össze.
Az általunk forgalmazott pálinkafőző készülékekkel két lépcsőben kell főzni. A készülék kizárólag háztartásban, háztartási célra használható.

 A pálinkafőző készülék kiválasztásához segítséget tudunk nyújtani a "Milyen pálinkafőzőt válasszak?" menü alatt.Mivel tudom fűteni a pálinkafőzőt?

 A fűtés gázzal és fával is lehetséges.


Mit kapok a dobozban?

 Komplett pálinkafőzőt, ami tartalmazza a főzőüstöt, hagymakupolát, páracsövet és a hűtőt. Valamint mellékeljük a teljes használati útmutatót, amely segítségével megtanulhat pálinkát főzni.


Milyen segítséget kapok?

 


Ha a leírásunkban olyat találsz amit nem értesz, csak fel kell hívnod a megadott telefonszámot és főzőmesterünk válaszol kérdésedre.


Kapcsolódó vagy hasonló termékek

350 Ft
276 Ft +áfa
1 190 Ft
937 Ft +áfa