Tel.: +36 30 57-63-669 / E-mail: info[kukac]rezpalinkafozo.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Professzionális Pálinkafőző 80 L

Cikkszám: profi80
Kiszerelés: db
Súly: 0 Kg
Ajándék:
  • mérőhenger
  • szeszfokoló
  • beépített hőmérő

 
 

349 990 Ft
Nettó: 275 583 Ft +áfa
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Előrendelhető!

Termékismertető

Professzionális Réz Keverős Pálinkafőző 80 L-es.

A pálinkafőzőt gömbcsapos leeresztéssel és horganyzott lemezes hűtővel szállítjuk, melynek űrtartalma 330 L.

 

Leeresztő csonkkal, csappal ellátott, beépített réz keverős pálinkafőző, amely alkalmas kiváló minőségi pálinkák készítésére. 
A pálinkafőző berendezés használata technikája könnyen elsajátítható a pálinkafőzőhöz adott részletes útmutató segítségével. Valamint a megvásárolt pálinkafőzőn megtalálható a főzőmesterünk telefonszáma, így ha nem talál valamit, az útmutatóban akkor telefonon keresztül segítséget nyújtunk.

 


 

Miben másabb ez a pálinkafőző a többi pálinkafőzőhöz képest?

A professzionális pálinkafőző szerkezeti alapjaiban különbözik egy átlagos keverős pálinkafőzőtől. A legszembetűnőbb különbség, hogy sokkal szélesebb, és sekélyebb az üst mint társain, ez azt eredményezi, hogy nagyobb felületen tudjuk fűteni a pálinkafőzőt, nagyobb gőz mennyiséggel tudunk dolgozni és így egy  főzés esetén a főzési idő fele annyi, mint egy átlagos készüléknél. Ha ügyesen elsajátítjuk a fűtését 1,5 - 2,5 óra alatt megcsinálhatjuk az első főzésünket. A megnövelt felülethez természetesen lényegesen nagyobb réz kupola és vastagabb, hosszabb páracső tartozik, így  megnövekedett gőz mennyiséget gond nélkül tudjuk lepárolni. Az átlagos méretű keverős, vagy keverő nélküli pálinkafőzőinket ha gyorsan fűti nagy lánggal, nem fog tudni gyorsabban főzni, mert a páraterek és csövek nem erre vannak méretezve, így a hirtelen megnőtt gőzmennyiséget nem tudja jól deflegmálni és lecsapatni sem, így gyengébb minőségű pálinkát készít vele.

A kialakított műszaki megoldások segítségével sürgetés, túlfűtés nélkül tudunk fele annyi idő alatt pálinkát főzni. 
Tovább gyorsítja a főzéseket, hogy a pálinkafőzőt nem kell szétszedni, a kiürítéshez, sem a felöntéshez. A kiürítést az oldalán található gömbcsap segítségével gyorsan és balesetmentesen elvégezhetjük, a felöntéshez pedig még a kupolát sem kell levenni, mert a felöntő nyíláson keresztül felönthető a főzőüst.

A pálinkafőző üst kupolája víz szigetelésű ami nagyon jó szigetelést biztosít, a páracső két vége viszont már kúpos hollanderekkel van ellátva! Ha a pálinkafőző kupolája megsérül, vagy deformálódik, még akkor is stabilan képes tömíteni.

Milyen pálinkát tudok főzni vele? 

A pálinkafőző teljesen vörösrézből készül, a többszörösen szűkülő - táguló dóm kupolának köszönhetően pedig tiszta, aromaanyagokban gazdag pálinkát készíthetünk vele.

Nem fog leégni a cefre a leeresztő csőben?


A pálinkafőző leeresztő csöve úgy van kialakítva, hogy nem tudja közvetlenül a láng érni, így nem ég bele a cefre. A cső nagy átmérőjű  80-90 mm, így a keverés nélkül is cirkuláció lép fel. Többszörösen kipróbált változat, még a legkeményebb birs cefre sem ég meg a leeresztő csőben, sem a főzőüstben. A nagy ipari pálinkafőzőkben is előszeretettel alkalmazzák a leeresztő csapos ürítést, és problémamentesen működik. Mi az ipari változat kicsinyített másolatát kínáljuk, így biztos lehet benne, hogy problémamentesen tud majd pálinkát főzni.

Mivel tudom fűteni a pálinkafőzőt?

A fűtés gázzal és fával is megvalósítható.

Milyen ajándékokat kapok a pálinkafőzőhöz?

  • Szeszfokoló
  • Mérőhenger
  • Beépített hőmérő
  • Ingyenes kiszállítás

Mennyi garancia van a pálinkafőzőre?

A fém, vas részekre 2 év garanciát vállalunk.
A réz részekre pedig kimagasló 10 év garancia van.

Figyelem! A képeken szereplő tölcsér nem része a szettnek, és a pálinkafőzőt gömbcsapos ürítéssel készítjük.


Vigyázat, hamisítják!

Keresse az eredeti Destilatori termékeket!

Megjelentek a hasonló kinézetű, de műszakilag gyengébb minőségű termékek. Ne vásároljon olyan kereskedőtől , aki nem tünteti fel cégadatait, valamint nem ad számlát. Vásároljon minőséget 10 év garanciával !


 

Kapcsolódó vagy hasonló termékek

2 db raktáron
910 Ft
717 Ft +áfa
5 190 Ft
4 087 Ft +áfa
1 390 Ft
1 094 Ft +áfa