Tel.: +36 30 57-63-669 / E-mail: info[kukac]rezpalinkafozo.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Pálinkafőző 20L

Cikkszám: S20L1
Kiszerelés: db
Súly: 0 Kg
  • Ajándék beépített hőfokmérő a kupolába!!!
  • Ajándék szeszfokoló!!!
71 900 Ft
Nettó: 56 614 Ft +áfa

Termékismertető

Pálinkafőző 20 L Standard részletes ismertetője


A pálinkafőző amely alkalmas kiváló minőségi pálinkák készítésére. A pálinkafőző használata könnyen elsajátítható a pálinkafőző készülékhez cégünk által biztosított részletes útmutató segítségével. 
A pálinkafőző hollandis kötésekkel rendelkezik, és a hozzá tartozó hűtő átfolyós rendszerű.Milyen pálinkát tudok főzni vele? A pálinkafőző teljesen vörösrézből készül, a hagyma kupolának köszönhetően pedig tiszta, aromaanyagokban gazdag pálinkát készíthetünk vele.Továbbfejlesztett, a magyar igényeknek megfelelő kivitel, a főzőüst vastagabb anyagból készül 1,2 mm-es lemezből. A kötései pedig csavaros, hollandis kötések, így nem kell semmilyen tömítés, mert tökéletesen zár.Nem fog leégni a cefre?A pálinkafőző ugyan szimpla fallal készül, de ha odafigyelünk a cefrénk állagára, semmilyen leégéssel sem lesz problémánk, ezért törekedjünk minden cefrézésnél a gyümölcs darálására.
A gömb főzőüstnek előnye, hogy a cerfe, vagy alszesz melegítése során az üst alján melegebb folyadék felfelé áramlik, kiszorítva az üst falára a hidegebb, nehezebb folyadékot, így az üstben egy szemmel is jól látható cirkuláció, mozgás alakul ki.Mivel tudom fűteni a pálinkafőzőt?A fűtés gázzal és villany rezsóval is megoldható, de akár bent, gáztűzhelyen is lehetséges.

Mit kapok a dobozban?Komplett pálinkafőzőt, ami tartalmazza a főzőüstöt, hagymakupolát, páracsövet és a hűtőt. Valamint mellékeljük a teljes használati útmutatót, amely segítségével megtanulhat pálinkát főzni.

Milyen segítséget kapok?


Ha a leírásunkban olyat találsz amit nem értesz, csak fel kell hívnod a megadott telefonszámot és főzőmesterünk válaszol kérdésedre.


Kapcsolódó vagy hasonló termékek

13 db raktáron
8 690 Ft
6 843 Ft +áfa
1 290 Ft
1 016 Ft +áfa
6 db raktáron
2 900 Ft
2 762 Ft +áfa
250 Ft
197 Ft +áfa