Tel.: +36 30 57-63-669 / E-mail: info[kukac]rezpalinkafozo.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Pálinkafőző 20L

Cikkszám: S20L1
Kiszerelés: db
Súly: 0 Kg
  • Ajándék beépített hőfokmérő a kupolába!!!
  • Ajándék szeszfokoló!!!
75 990 Ft   69 990 Ft
59 835 Ft +áfa 55 110 Ft +áfa
Betöltés...

 db

Termékismertető

Pálinkafőző 20L Standard részletes ismertetője

A pálinkafőző amely alkalmas kiváló minőségi pálinkák készítésére.A pálinkafőző használata könnyen elsajátítható a pálinkafőző készülékhez  cégünk által biztosított részletes útmutató segítségével. 
A pálinkafőző hollandis kötésekkel rendelkezik, és a hozzá tartozó hűtő átfolyós rendszerű.

Milyen pálinkát tudok főzni vele? 


A pálinkafőző teljesen vörösrézből készül, a hagyma kupolának köszönhetően pedig tiszta aromaanyagokban gazdag pálinkát készíthetünk vele.

Továbbfejlesztett, a magyar igényeknek megfelelő kivitel, a főzőüst vastagabb anyagból készül 1,2mm-es lemezből. A kötései pedig csavaros, hollandis  kötések így nem kell semmilyen tömítés mert tökéletesen zár.

Nem fog leégni a cefre?


A pálinkafőző ugyan szimpla fallal készül, de ha odafigyelünk a cefrénk állagára semmilyen leégéssel sem lesz problémánk, ezért törekedjünk minden cefrézésnél a gyümölcs darálására.
A gömb főzőüstnek előnye hogy a cerfe vagy alszesz melegítése során az üst alján melegebb folyadék felfelé áramlik, kiszorítva az üst falára a hidegebb, nehezebb folyadékot így az üstben egy szemmel is jól látható cirkuláció, mozgás alakul ki.

Mivel tudom fűteni a pálinkafőzőt?


A fűtés gázzal is és villany rezsóval is megoldható, de akár bent gáztűzhelyen is lehetséges.


Mit kapok a dobozban?


Komplett pálinkafőzőt, ami tartalmazza a főzőüstöt, hagymakupolát ,páracsövet és hűtőt. Valamint mellékeljük a teljes használati útmutatót amely segítségével megtanulhat pálinkát főzni.


Milyen segítséget kapok?

Ha a leírásunkban olyat találsz amit nem értesz, csak fel kell hívnod a megadott telefonszámot és főzőmesterünk válaszol kérdésedre.


Kapcsolódó vagy hasonló termékek