Tel.: +36 30 57-63-669 / E-mail: info[kukac]rezpalinkafozo.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Grainfather sörfőző gép NEW 2020

Cikkszám: sörfőzőgép
Kiszerelés: db
Súly: 10 Kg
239 000 Ft
Nettó: 188 189 Ft +áfa
Rövid ismertető: Rendelést felveszünk a sörfőző gépre.

Termékismertető

Grainfather sörfőző gép connect control vezérlővel


A Grainfather egy sörözési rendszer, hogy a sört gabonából készítsd. A karcsú megjelenés, felhasználóbarát, intuitív formatervezés és innovatív funkciók teszik ezt a tökéletes sörfőző társsá mind a tapasztalt, mind a kezdők számára. 30 literes rozsdamentes acélból készül.

A Grainfather elektromosan működtetett és belső használatra készült. Nincs szükség égőkre vagy melegítőlemezekre, csak dugja be és már indulhat is a sörfőzés! Szabályozott fűtőelemmel van ellátva, így a helyes teljesítmény a fűzési folyamat fázisától függően használható. A pontos hőmérséklet-szabályozáshoz bizonyos fokozatokban enyhébb hőt használnak, és minimalizálják a párologtatás veszélyét, és a cukor után gyorsabban emelhetik fel a hőt, ha erőteljesebb melegítésre van szükség. A csepegtetőtől a forralásig tartó melegítés 20 percet vesz igénybe.

Vezérlődoboz a hő- és teljesítményszabályozáshoz

Használja a Connect Control Box-ot a Connect App és a Grainfather Brewing Community segítségével a végső főzési élmény érdekében. Hozzon létre recepteket a Grainfather Brewing Community-ben, majd szinkronizálja ezeket a recepteket a Connect alkalmazással. A vezérlődoboz Bluetooth-kapcsolattal rendelkezik mobileszközéhez, így távvezérelhető. Ez lehetővé teszi, hogy több munkát végezzen, vagy egyszerűen pihenjen sörfőzés közben, majd figyelmeztesse, mikor térjen vissza a következő lépéshez.

Ellenáramú folyadékhűtő

Az ellenáramlásos sörétes hűtő két csatlakozási ponttal rendelkezik. Az egyik oldal a Grainfatherhez kapcsolódik, míg a másik a hideg csapvízhez van csatlakoztatva. A forró sört a réz belső tekercsen keresztül szivattyúzzuk, miközben a hideg vizet az ellenkező irányba pumpálja a külső, azonnali hűtést és hőcserét biztosítva. A hűtött sört közvetlenül a tiszta, steril fermentorba pumpálhatjuk. Ez csökkenti a szennyeződés esélyét, mivel semmi nem kerül be a sörlébe, és csak egyszer halad át a sörhűtőben, egyenesen a steril fermentorba, ahol az élesztőt hozzáadják. 23 liter sört 20 perc alatt le lehet hűteni.

Jellemzői:

  • 304 fokozatú rozsdamentes acél test
  • 220 - 240 V
  • 30 l kapacitás
  • Kibővíthető gabonakosár 9 kg-ig
  • Egy robusztus mágneses meghajtó szivattyú (6 watt, 1800 ford / perc)
  • Ellenáramú sörtető hűtő, amely 20 perc alatt kevesebb mint 20-30 perc alatt lehűtheti a sört.
  • Edzett üveg fedél a tartósság, a fűtési hatékonyság és a láthatóság érdekében a főzési nap folyamán.
  • Klipek, hogy könnyen átalakíthassa a Grainfather otthoni szeszfőzdéjét a Pot Still Attachments-el


Az alkalmazáshoz szükséges alkalmazások:

iPhone / iPad

Hardver: iPhone 4S vagy újabb
Szoftver: iOS8 vagy újabb. Bluetooth 4.0 vagy újabb verziójú

Android
Hardver: Android 4.3 (API Level 18) vagy magasabb
Szoftver: Kell Bluetooh Low Energy (LE) / Bluetooth Smart