Tel.: +36 30 57-63-669 / E-mail: info[kukac]rezpalinkafozo.hu
Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

VWP Cleaner steriliser

Cikkszám: 55150
Kiszerelés: db
Súly: 0.45 Kg
1 990 Ft
Nettó: 1 567 Ft +áfa
Betöltés...

 db

Termékismertető

Tisztító és fertőtlenítőszer 2in1


Ez a fejlett porkészítmény a maximális hatékonyság és gazdaságosság érdekében elengedhetetlen elemek koncentrációját tartalmazza.

Por formában nincs erő- vagy tisztítóerő-veszteség. Kis mennyiségű vízben oldott por hatásos tisztítószerré, folteltávolítóvá és sterilizálóvá válik.

  • Tisztít és fertőtlenít egyetlen egyszerű művelettel
  • Folt nélkül foltosítja és tisztítja
  • Csak áztassa a ragyogó eredményeket
  • A mikroorganizmusok széles skáláját elpusztítja
  • Az erőteljes tisztító komponensek egy erős hatóanyaggal kombinálva hatékonyan tisztítják és sterilizálják az elemek, alkatrészek és felszerelések sokaságát
  • Tisztítja és fertőtleníti a foltos tárgyakat, ahol önmagában a fertőtlenítőszerek hatástalanok.

Használata sörfőzés kellékeihez:


Feloldunk 1 teáskanál VWP-t egy liter meleg vízben. Győződjön meg arról, hogy az oldat keverés után a teljes bemerítés útján eljut a tisztítandó edény minden részéhez. 5-10 perc behatási idő elegendő a normál használathoz. Ha az edény különösen szennyezett, hagyja további ideig tartani erősebb keverékben. Erősen beszennyeződött edényt egy éjszakán át áztassa. Alaposan öblítse le tiszta hideg vízben.

Használata a háztartásban:

Teáskannák, kávéskannák, bögrék, poharak, porcelán üvegáruk, kancsók, mikrohullámú konyhai edények, evőeszközök, fésűk, fogkefék tisztítására alkalmas. Feloldunk 1.5 teáskanál VWP-t egy liter meleg vízben, ezután merítsük az árucikkeket 1 órára tisztító folyadékba. Áztatás után öblítse le hideg folyó víz alatt.

Kiszerelés: 400g