Tel.: +36 30 57-63-669 / E-mail: info[kukac]rezpalinkafozo.hu

Vásárlási feltételek, ÁSZF

A Vásárlási feltételek és az Általános Szerződési Feltételek.

Vásárlási tudnivalók:

Garancia a web áruházunkban a szavatossági és jótállási felelősségre a Ptk-ban és a 49/2003 GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. Minden termékre átlagosan 1 év garanciát vállalunk, kivéve ha nagyobb időtartamot tüntetünk fel. A LED termékeinkre 3 év általános garanciát vállalunk.

Szállítási feltételek: Termékeinket átveheti személyesen mintaboltunkban. Címünk: 4551 Nyíregyháza-Oros Vásárosnaményi út 35.

A megrendelt termékeket kiszállítása többféle módon történhet, választhat utánvételes feladást és csomag feladást is. Bruttó 45.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítást biztosítunk, de 30 kg alatti súlynak kell lennie a csomagnak. Üveg termékek esetében a szállítás nem díjtalan. A pálinkafőzők szállítása díjtalan. Az 50 kg-ot meghaladó termékek esetén a szállítási költség minden esetben egyedi, kérem érdeklődjön felőle munkatársunknál. Az országos utánvételes bruttó kiszállítás díja 50 kg-ig: 2600 Ft. 


A megrendelt termék átlagos szállítási ideje: 1-3 munkanap


Reklamáció:

Amennyiben a termék az átvétel előtt megsérül, akkor 8 napos cseregaranciát biztosítunk. Amennyiben a termékkel egyéb kifogás merül fel, akkor ezt 30 napon belül akkor tudjuk elfogadni ha visszajuttatja a terméket és benyújtja a kifogását. Elállási jog: Amennyiben a terméket először vásárolja meg webáruházunkból, akkor joga van 8 napon belül meggondolnia magát, és elállni a vásárlástól. Ha termékünket személyesen vásárolta meg, akkor a termék árát azonnal visszatérítjük. Futárral történt kézbesítés esetén önnek kell gondoskodnia az áru visszajuttatásáról, és mi az áru értékét visszautaljuk önnek 8 napon belül.  A visszaszállítás költségét sajnos nem tudjuk megtéríteni, ezt minden esetben a megrendelőnek kell fizetnie.
Ha a megrendelő korábban már vásárolt nálunk a megrendelt termékből, vagy egyedi terméket rendel, akkor nem élhet az elállási jogával.

Árucsere:
Sérült, hibás termék esetén, amennyiben bizonyítást nyer, hogy a termék nem az ön hibájából sérült meg, akkor a terméket kicseréljük, vagy levásárolhatja más termékre. 

Fizetési módok:
Készpénzes fizetés: Személyesen fizeti ki az áru ellenértékét boltunkban 4551 Nyíregyháza, Vásárosnaményi út 35. alatt.

Utánvételese fizetés: Az áru ellenértékét a csomag átvételekor a futárszolgálat alkalmazottjának fizeti ki személyesen készpénzben. 

Banki átutalás (előreutalás): Az áru ellenértékét, és a szállítási költséget banki átutalással előre fizeti ki. Ha megérkezett a pénz a számlánkra, akkor feladjuk a csomagját. 

Bankkártyás fizetés: A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják. A K&H Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni, vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát. A megrendelés lemondásának módja és feltételei, az elállási jog
A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet alapján a webáruházunkban árusított termékekre vonatkozóan biztosítjuk az elállási jogot. Ennek értelmében a vásárlónak a termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül indokolás nélküli elállás joga van. Elállási jog érvényesítése esetén az alábbiak lépnek érvénybe:
- Haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszafizetjük a vételárat a kifizetett szállítási díjjal együtt a vásárlónak a vásárlóval egyeztetett módon (banki átutalással, postai úton, stb.).
- A visszaszállítással kapcsolatos költségeket az eladó nem köteles állni, a vásárló nem kötelezheti az eladót a visszaküldés költségeinek fedezésére.
- Az elállási jog érvényesítése esetén a vásárlót nem terheli semmilyen más költség, a termék visszaszállításának díján kívül.
- Az eladó követelheti a nem rendeltetésszerű használatból eredő kár megtérítését;

A megjelenített termékképek illusztrációk.

Az E-mail-ben küldött kérdésre, reklamációra két munkanapon belül adunk választ.